Kaart Nederland Kaart Nederland
Vind een collectief bij u in de buurt
check mijn postcode


Zoncollectief.nl in ‘t kort

Zoncollectief.nl maakt zonne-energie zelfs zonder subsidie voor iedereen betaalbaar. U koopt via deze website namelijk gezamenlijk in. Hierdoor bespaart u tot wel 15% op zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal.

Hoe werkt deze website?

Op deze website kunt u een Postcode check doen. Mocht er al een zoncollectief bij u in de buurt  gestart zijn, dan kunt u zich aansluiten. U heeft de keus uit een aantal basis pakketten als richtlijn. Na de inschrijving is het wachten tot de uiterste inschrijfdatum is verstreken. Bij voldoende inschrijvingen krijgen alle deelnemers een kortingsbon waarmee in onze webshop besteld kan worden. U kunt dan desgewenst ook een groter systeem kiezen of extra opties zoals installatie door MetDeZon. Hoe meer mensen zich inschrijven op het collectief, hoe groter de korting. Maak dus ook uw buren, familie en vrienden enthousiast over het zoncollectief en geniet samen nog voordeliger van de zon. Nog geen zoncollectief bij u in de buurt? Geen nood. Via deze website kunt u eenvoudig een eigen collectief starten.  


Zoncollectief.nl, het initiatief van MetDeZon

Zoncollectief.nl is een initiatief van MetDeZon, een gerenommeerde speler op de zonne-energie markt. Al meer dan 5 jaar maken wij zonne-energie voor iedereen mogelijk. Onze ambities zijn groot en wij willen graag nog meer mensen laten genieten van de voordelen van zonne-energie. Hoe meer mensen meedoen hoe beter dit is voor het klimaat en uw portemonnee! 
stappenplan
Facebook Twitter Bereken uw besparing met zonnepanelen.